Connect with us

Actual

IPJ Constanța, fără adjunct I al inspectorului șef. Nici un candidat nu a reușit să ia notă de trecere

Published

on

Ieri, începând cu ora 14.00, la sediul IGPR a avut loc concursul pentru ocuparea funcției vacante de adjunct I al inspectorului șef din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În calitate de observator a participat un reprezentant al Sindicatului EUROPOL.

Președintele comisiei de concurs a fost adjunctul inspectorului general, respectiv chestorul de poliție Eduard Mirițescu, unul dintre membrii acestei comisii fiind chiar șeful IPJ Constanța, chestorul de poliție Constantin Glugă.

Este pentru prima dată când un inspector șef este desemnat ca membru al comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de adjunct în cadrul inspectoratului pe care îl conduce.

Advertisement

Potrivit EUROPOL, unul dintre candidați, respectiv șeful Poliției Mangalia, nu s-a mai prezentat la concurs în timp ce ceilalți doi candidați, respectiv șeful Serviciului Acțiuni Speciale și șeful Biroului Control Intern din cadrul IPJ Constanța care au susținut proba interviului structurat pe subiecte profesionale au obținut, primul obținând nota 4,21, iar cel de-al doilea 5,63.

Foto: IPJ Constanța

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement