Connect with us

Actual

ÎPS Teodosie: Am auzit, nu am văzut, oameni care merg la mare total dezbrăcați. O rușine de neacceptat!”

Published

on

ÎPS Teodosie, săptămâna și declarațiile numai bune de analizat ori controversate, cum au fost deja catalogate de foarte multe dintre români. După multele declarații controversate, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, vine și le recomandă celor care merg să facă plajă la mare să păstreze buna-cuviință, să nu se afișeze total dezbrăcați.

”Aici mi se pare o rușine de neacceptat!”, punctează ierarhul de la Constanța citat de stiripesurse.ro.

Arhiepiscopul tomitan le recomandă celor care merg la malul mării să nu devieze de la moralitate. ”este foarte sănătos și bine să mergi la mare”, concluzionează ÎPS Teodosie.

”Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinței, sigur că e păcat. Am auzit, nu am văzut, nici nu vreau să văd, că se duc oameni care merg la mare și se duc total dezbrăcați, cu tot cu copii. Aici mi se pare o rușine de neacceptat! Dacă mergi cu bună-cuviință, pentru sănătate, cum să fie păcat? Nu e păcat niciun tratament. Trebuie să meargă omul cu bună-cuviință, să își țină mintea în frâu, să privească numai unde se cuvine, să meargă în familie, să nu se privească ce nu trebuie și unde nu trebuie, nu e păcat. Dacă mergi pentru sănătate și păstrezi buna-cuviință și nu deviezi cu nimic de la moralitate este foarte sănătos și bine să mergi la mare.”, a spus ÎPS Teodosie.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!