Conecteaza-te cu noi

Actual

ÎPS Teodosie, despre ideea eliminării orei de Religie: „Chiar ne mobilizăm, facem și referendum, dacă este nevoie“

Published

on

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, îi avertizează pe actualii guvernanți să nu elimine ora de Religie din programa școlară, pentru că, altfel, Biserica este dispusă să meargă chiar până la organizarea unui referendum.

”Sunt convins că ora de religie va rămâne, chiar dacă vor fi anumite încercări de suprimare a ei, nu va putea să fie suprimată. O majoritate zdrobitoare dorește ora de religie. Poporul nostru este cel mai religios din Europa, o spun statisticile. Trebuie să ținem strâns, aproape. Ora de religie este un drept câștigat al nostru, e un plus pentru educația copiilor și tinerilor. Este o contribuție excepțională la formarea copiilor și a tinerilor noștri. Dacă cineva va vrea să o atace, vom porni cu toții în apărarea acestui drept! Chiar ne mobilizăm, facem și referendum, dacă este nevoie. Dacă este nevoie, vom face și pentru ora de religie.”, a declarat ÎPS Teodosie la Radio Dobrogea.

ÎPS Teodosie a anunțat că Biserica va organiza un nou referendum pentru familie, după eșecul celui din 2018. Arhiepiscopul Tomisului a spus, în emisiunea ”Cuvântul ierarhului” de la Radio Dobrogea, că s-a dorit ca referendumul din 2018 să nu treacă și s-a creat confuzie intenționat, legând referendumul de politic.

Sursa: stiripesurse.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions