Connect with us

Actual

ISU Constanța, operațiune de recuperare a unei persoane care plutește în Marea Neagră

Published

on

UPDATE: Potrivit SAJ Constanța, este vorba despre un barbat în vârstă de 68 ani, declarat decedat. La fața locului s-a intervenit cu resurse SMURD B și Saj C2.

Salvatorii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la recupererarea unei persoane care plutește în Marea Neagră, în zona Poarta 1 a Portului Constanța.

Până la această oră nu sunt informații suplimentare.

foto: ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!