Conecteaza-te cu noi

Societate

ISU ”Delta” Tulcea scoate la concurs 14 posturi vacante de conducător autospeciale

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Delta” al județului Tulcea a scos la concurs 14 posturi vacante de conducător autospeciale, cu recrutare din sursă externă prin încadrare directă!

Din cele 14 posturi 9 sunt în cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea și 5 posturi în cadrul Secției de Pompieri Măcin.

La concurs se pot înscrie toate persoanele care au între 18 și 35 de ani împliniți în anul în curs, dețin permis de conducere categoriile B și C, au absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat, au cetățenia română și domiciliul în România!

Perioada alocată pentru înscrierea la concurs ➖ 23.06.2022 – 03.07.2022 ora 16.00.

Advertisement

Candidaţii transmit 4 documente obligatorii de înscriere la concurs: cererea de înscriere la concurs, curriculum vitae, copia actului de identitate şi Declaraţia privind cunoaşterea şi acceptarea condiţiilor de recrutare, în format SCANAT (PDF) la adresa de e-mail: sru@isudelta.ro, până la data de 03.07.2022 inclusiv (ora 16:00).

Restul documentelor se pot transmite până la data de 13.07.2022 inclusiv (ora 16:00)

Concursul constă în susținerea a două probe.

  1. Proba practică – testarea abilității de a conduce un autovehicul care necesită permis de conducere categoria C
  2. Testul scris – verificarea cunoștințelor necesare îndeplinirii atribuțiilor postului

Mai multe informații se pot găsi pe situl Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea din link-ul următor:

http://www.isudelta.ro/Cariera.html

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions