Actual

Jaf de proporții la Oltina! Infractorii Superman și Drăgoiescu au fost arestați

mart. 12, 2018 Maria Ionescu

 

La sfârșitul anului trecut, pe data de 29 noiembrie, un jaf de proporții se înregistra în localitatea Oltina. Locuința unui bărbat de 32 de ani a fost spartă, iar din ea hoții au furat mai multe bijuterii și suma de 230.000 de lei. Potrivit informațiilor de care dispunem, ei au pătruns prin efracție în această casă, iar bunurile le-au furat dintr-un șifonier. Acțiunea de căutare a infractorilor a durat mai multe luni și a fost laborioasă, însă polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa, împreună cu cei ai Serviciului Investigații Criminale și ai Brigăzii Operațiuni Speciale, au reușit să dea de cap poveștii. Au identificat doi bărbați, respectiv Pătrașcu Roger Superman, de 27, și Dragoiescu Ion, de 50 de ani, ambii din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

În urma a două percheziții domiciliare, efectuate la data de 10 martie a.c., polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentați instanței de judecată, care a emis pe numele acestora mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cei doi bărbați au fost introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. În cadrul activității au fost angrenați și luptători ai SAS din Constanța.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!