Connect with us

Actual

Jaf la o bancă din Mangalia. Un bărbat a sechestrat un angajat și a amenințat că va detona o bombă

Published

on

În luna ianuarie a.c., un bărbat a intrat într-o bancă din Mangalia, a amenințat că are asupra sa o bombă pe care o va detona dacă nu primește toți banii din casierie. Ulterior, a sechestrat  un angajat.

Prin rechizitoriul din data de 8 februarie al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest la domiciliu a inculpatului B.M.A., acuzat pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de tâlhărie calificată şi a infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 18 ianuarie 2022, în jurul orelor 16.00, purtând o mască de protecție chirurgicală la nivelul feței şi o căciulă pe cap, inculpatul a pătruns în sediul unei bănci comerciale din municipiul Mangalia, unde l-a informat pe un angajat al băncii că are asupra sa o bombă şi l-a ameninţat că o va detona dacă nu va primi toţi banii din casierie, pentru ca ulterior să îl sechestreze pe acel angajat, până la intervenţia firmei de pază alarmate şi a organelor de poliţie. După negocierea cu inculpatul, când acesta ceruse suma de 500.000 lei şi o maşină pentru a pleca de la locul faptei, organele de poliţie au reuşit să îl dezarmeze pe cel în cauză de un cuţit şi au stabilit că asupra sa nu exista de fapt nici o bombă.

În cursul investigaţiilor inculpatul şi-a motivat acţiunea ilicită prin aceea că datora suma de 6.000 de lei unei bănci, iar că veniturile sale erau insuficiente pentru achitarea creditului.

 

 

Comments

comments