Connect with us

Actual

Judecătorii din Constanța susțin pozița CSM!

Published

on

Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Curții de Apel Constanța, întrunită astăzi în cvorul legal, a decis susținerea „mesajului public pentru apărarea independenței sistemului judiciar în ansamblul său” cu unanimitate de voturi.
De asemenea, s-a decis susținerea poziției CSM față de adoptarea de către Guvernul României a proiectului de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea codurilor penale și a sesizării Curții Constituționale de către președintele CSM, cu 20 de voturi pentru și unul împotrivă. Comunicatul de presă a fost semnat de către judecătorii Ecaterina Grigore și Ciprian Coadă, în calitate de purtători de cuvânt ai instituției.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement