Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Județul Constanța: A lovit cu motocicleta un … porc!

Published

on

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc astăzi în localitatea Vlahi din județul Constanța. Un motociclist care circula prin localitate s-a trezit cu un porc în fața sa și l-a lovit. În urma impactului violent, motociclistul s-a ales cu o fractură de claviculă.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului de Ambulanță, pe de-o parte pentru a acorda primul ajutor rănitului și pe de altă parte pentru a declanșa o anchetă la fața locului. Motociclistul a fost transportat la spital.(Foto: Arhivă)

Update: Potrivit IPJ Constanța, accidentul a fost produs de către un bărbat, în vârstă de 64 de ani, turist. Acesta conducea motocicleta pe DJ 223, dinspre localitatea Vlahi către localitatea Rasova și, ajungând la km 80+200m, a intrat în coliziune cu un porc, care era pe stradă. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului.

Acesta este din București și a venit la mare, în Vama Veche alături de alți prieteni.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions