Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Județul Constanța. Bărbat amenințat cu un pistol după o șicanare în trafic

Published

on

In data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 18.10, polițiștii Poliției Orașului Eforie au fost sesizați de un bărbat, de 50 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe D.C. 39, în urma unei șicanări în trafic în stațiunea Eforie Sud, ar fi fost amenințat cu un pistol de un alt conducător auto.

La scurt timp, polițiștii l-au depistat în trafic pe șoferul care ar fi efectuat actele de amenințare.

Acesta a fost legitimat și identificat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 20 de ani.

In urma efectuării controlului vehiculului, în compartimentul destinat roții de rezervă a fost găsit un pistol de tip airsoft, având un încărcător cu bile de plastic, precum și un toc de pistol.

Advertisement
palaz

Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions