Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Județul Constanța. Bărbat, prins cu pește de contrabandă în portbagajul mașinii

Published

on

luptatori sas

La data de 4 spre 5 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și al Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii încălcării normelor de conviețuire socială și a combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 2 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni, dintre care 2 la regimul circulației rutiere și una la O.U.G. 23/2008.

”La data de 4 martie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Lăstunului din comuna Corbu, în interiorul vehiculului fiind depistate peste 100 de kilograme de pește specia nisetru, fără documente de proveniență.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, iar întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea confiscării.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions