Connect with us

Actual

Județul Constanța. Nici o zi fără conducători auto depistați la volan sub influența drogurilor

Published

on

drogat la volan

Trei șoferi au fost depistați de polițiștii din județul Constanța la volan sub influența drogurilor. Doi dintre ei au fost prinși în localitatea Lumina, iar cel de-al treilea în municipiul Constanța. În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 19.55, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu – Postul de Poliție Lumina au fost sesizați, de un conducător auto, de 37 de ani, cu privire la faptul că a avut un conflict în trafic, cu un alt șofer, solicitând testarea acestuia cu aparatul drugtest.
La fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului Rutier, care au procedat la testarea cu aparatul drugtest a ambilor conducători auto, rezultatele fiind pozitive la amfetamină.
Ulterior, șoferii au fost conduși la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement