Actual

Judeţul Constanţa: O maşină s-a proptit într-un copac

apr. 10, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, în jurul orei 14.00, în judeţul Constanţa a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui şofer. Potrivit IPJ, un bărbat în vârstă de 67 ani a condus un autoturism marca Volkswagen Passat pe DN3,  dinspre Ostrov către Bugeac. Într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a ieșit în afara părții carosabile către dreapta. Din păcate, a pătruns direct într-un copac.

Accidentul a fost anunţat prin numărul de telefon 112 şi iniţial s-a precizat că şoferul este încarcerat. În aceste condiţii, cum distanţa era foarte mare pentru a se ajunge la faţa locului cu ambulanţa, serviciul SAJ a trimis un elicopter SMURD pentru a salva viaţa şoferului. Din fericire, rănile bărbatului nu au fost aşa de grave precum se bănuia. Cadrele medicale ajunse la faţa locului au constatat că acesta este conştient şi are un traumatism toraco abdominal. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!