Actual

Judeţul Constanţa: Un şofer băut şi cu permisul reţinut a provocat un grav accident rutier

mart. 14, 2018 Maria Ionescu

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme  a avut loc, în această seară, între localităţile Ciorcârlia de Sus şi Ciocârlia de Jos. În urma impactului violent, un autoturism s-a dat peste cap, iar altul s-a proptit de un copac de pe marginea drumului. La faţa locului au fost solicitate prin intermediul numărului 112 echipaje ale serviciului de Ambulanţă şi ale Poliţiei Rutiere. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că sunt mai multe persoane rănite.

Potrivit IPJ Constanţa, accidentul s-a produs în jurul orei 19:30, când un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe DN 3. Ajungând la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat și a intrat in coliziune cu autoturism, condus de către un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Viișoara, acesta efectuând manevra de depășire. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un copac, al doilea răsturnându-se.

În urma accidentului rutier a rezultat  vătămarea corporală ușoară a  conducătorilor auto, precum și a doi pasageri. Cei doi conducători auto au fost testati cu aparatul  etilotest, constatându-se că tânărul, de 24 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta având permisul de conducere reținut. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Toate persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!