Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Județul Tulcea. Un bărbat a căzut în gol de la 10 metri înălțime

Published

on

spital tulcea

Un grav eveniment s-a produs astăzi, în municipiul Tulcea – un bărbat a căzut în gol de la mare înălțime.  Victima fost preluată de ambulanță și transportată la spital.

Potrivit Biroului de presă al ISU Tulcea, astăzi, în jurul orei 13.45, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui bărbat căzut de la înălțime, în incinta unei societăți comerciale.

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de stingere, s-au deplasat de urgență la locul intervenției și au găsit un bărbat, căzut în gol, de pe o schelă de la aproximativ 10 metri, pe o platformă de beton.

”Cu ajutorul autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime, victima, conștientă și cooperantă, a fost coborâtă și predată echipajelor SAJ, care i-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de urgență Tulcea.”, a precizat Cristina Profir, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions