Connect with us

Societate

Jupiter. Spectacolele de cabaret, reluate pe litoral după 20 de ani

Published

on

Turiștii care vin pe litoralul românesc pot urmări, după o perioadă extrem de îndelungată, spectacole de cabaret.

Galaxy Cabaret le oferă primul astfel de spectacol după 20 de ani.

Este o reprezentație plină de culoare, energie, dans, care introduce spectatorul în atmosfera boema a cluburilor de noapte franțuzești, chiar pe litoralul românesc, la Sala Galaxy din Jupiter.

Spectacolul are in distribuție corp de balet, actori, iluzioniști, cântăreți precum Alex Florea, Claudia Patrascanu, Lucian Colareza, Don Miche.

Spectacolele pot fi urmărite în fiecare marți, joi, sâmbătă și duminică, de la 21:30. Biletele pot fi achiziționate de la intrare (strada Brindisi, nr. 10, Jupiter).

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!