Conecteaza-te cu noi

Politica

Kelemen Hunor, liderul UDMR: „Comunitatea maghiară trebuie să câştige cât mai multe posturi în administraţia locală”

Published

on

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă, miercuri, că formaţiunea nu este afectată de comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, anunţată de liderii coaliţiei de guvernare.

”Comasarea alegerilor nu va schimba nimic. Pentru noi, miza este interesul maghiarilor din România! Liderii partidelor din coaliţie au anunţat, astăzi, că vor comasa alegerile europarlamentare cu cele locale care se vor organiza pe 9 iunie. Nu ne este teamă, noi ne-am făcut treaba, chiar bine în anii trecuţi, astfel că stăm în faţa comunităţii noastre cu mult curaj”, a afirmat, miercuri, Kelemen Hunor.

Potrivit acestuia, ”comasarea alegerilor nu schimbă miza”.

”Trebuie să continuăm să apărăm interesele maghiarilor din România şi în 2024. Comunitatea maghiară trebuie să câştige cât mai multe posturi în administraţia locală în urma alegerilor locale şi trebuie să ne menţinem reprezentarea în Europa”, a mai transmis Kelemen Hunor, potrivit News.ro.

Advertisement

Acesta susţine că ”aceasta este singura modalitate de a proteja comunitatea de extremiştii români”.

”Dacă noi suntem în fruntea comunităţilor noastre, dacă avem o reprezentare puternică la Bucureşti şi la Bruxelles. S-a vorbit prea mult despre jocuri de putere în ultima vreme, dar cei cărora nu li s-a acordat deloc timp sunt cetăţenii. Anul acesta ar trebui să vorbim despre dezvoltarea localităţilor noastre şi despre viitorul Uniunii Europene, nu despre jocuri politice”, a mai transmis liderul UDMR.

”În mijlocul atâtor zgomote, cred că avem nevoie de voci clare şi credibile, iar noi suntem şi vom fi aşa”, a adăugat Kelemen Hunor.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions