Conecteaza-te cu noi

Politica

La câte grade stă ministrul Energiei? Virgil Poescu: „Eu port blugi în casă, indiferent de anotimp“

Published

on

virgil-popescu

Pe fondul unei crize în energie, ne așteaptă o iarnă grea, iar vremurile când românii stăteau îmbrăcați sumar în casă, iar afară erau -10 grade Celsius par să fi apus. O recunoaște și ministrul Energiei, Virgil Popescu, care a declarat într-un interviu pentru Antena 3/CNN că dacă vom avea o iarnă grea putem ajunge la raționalizare. Popescu a îndemnat populația să schimbe becurile vechi cu becuri economice, să schimbe centrala și să-și pună panouri voltaice. Criticat pentru faptul că toate aceste investiţii sunt extrem de costisitoare, ministrul Popescu i-a îndemnat pe români să se îmbrace mai gros.

„Eu port blugi în casă, indiferent de anotimp. Nu am purtat niciodată pantaloni scurți. Nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade mă simt bine, trebuie să recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade. Oamenii trebuie să aibă temperatura cât consideră că au nevoie, unii sunt mai friguroși, unora nu le place căldura, nu pot sta la o anumită temperatură”, a declarat Virgil Popescu pentru Antena 3/CNN, citat de mediafax.ro.

Potrivit unui studiu, 1 din 4 români vor să economisească energie electrică, căldură şi gaz, făcând faţă frigului cu haine groase.

Sursa: mediafax.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions