Connect with us

Administratie

La Centrul de Sănătate din Năvodari vor fi deschise două cabinete noi: Ginecologie și Diabetologie

Published

on

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, s-a întâlnit, astăzi, cu managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța, Ionuț Ionescu, pentru a discuta despre Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari.

„Spitalul Județean de Urgență Constanța este pentru menținerea Centrului de Sănătate Năvodari funcțional și pentru dezvoltarea lui. Anul acesta, lucrăm împreună cu echipa primarului Chelaru să aducem două noi specialități medicale la Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari: ginecologie și diabetologie”, a transmis managerul Spitalului Județean Constanța, Ionuț Ionescu.

Întâlnirea de la sediul Primăriei Orașului Năvodari a fost urmată de o vizită la Centrul de Sănătate Năvodari, unde cei doi oficiali s-au întâlnit cu medicul coordonator dr. Răzvan Sora, urmare a mai multor mesaje de nemulțumire adresate de pacienți ai unității medicale.

„Pentru că îmi doresc ca la Năvodari să avem un centru medical performant, dar mai ales în folosul cetățenilor, nu am rămas indiferent la mesajele dvs (Ionuț Ionescu, n.r.) privind atitudinea nepotrivită pe care ați sesizat-o la anumite cadre medicale. Astăzi am avut o întâlnire cu managerul Spitalului Județean Constanța, ec. Ionuț Ionescu, și am mers împreună la Centrul de Sănătate Năvodari pentru a lămuri aceste aspecte. Încă din capul locului vreau să vă anunț că unuia dintre medicii reclamați de dvs (Ionuț Ionescu, n.r.) i s-a reziliat contractul și va fi înlocuit de la 1 februarie de un alt specialist. Este păcat ca activitatea unei echipe bune și profesioniste să fie umbrită de astfel de comportamente și am stabilit împreună că domnul dr. Răzvan Sora, medicul coordonator al Centrului, să existe mai multă deschidere și bunăvoință din partea personalului în relația cu pacienții. Vestea bună este că, așa cum a precizat managerul Ionuț Ionescu, facem tot posibilul pentru deschiderea în cadrul Centrului de Sănătate Năvodari a două cabinete noi: Ginecologie și Diabetologie. Vă voi ține la curent cu noutățile!”, a transmis primarul Florin Chelaru, în urma întâlnirii cu managerul Spitalului Județean Constanța, Ionuț Ionescu.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta