Connect with us

Administratie

La târgul „Poveste de Crăciun” vine cel mai îndrăgit personaj al iernii

Published

on

Duminică, 22 decembrie, între orele 16:00 și 18:00, Moș Crăciun se va întâlni cu cei mici între orele 16:00 și 18:00 la Galeria de Artă de pe strada Ștefan cel Mare nr. 15 (vis a vis de Beta Cafe), unde a fost amenajat un colț doar al său. Blând și mare iubitor de copii, așa cum îl știți, el va asculta dorințele și se va fotografia împreună cu ei la cabina foto. Fotografiile vor fi imprimate pe loc, iar cei mici le pot lua gratuit acasă, ca amintire a întâlnirii speciale.

Începând de astăzi și până marți, 24 decembrie, în fiecare seară vor urca pe scena amplasată în parcul TNOB „Oleg Danovski” artiști, dar și copii talentați.

Vineri, 20 Decembrie de la ora 15:40, vin să vă colinde copii de la corul „Prestissimo” al Școlii „George Enescu” din Năvodari și elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy”!

Sâmbătă, 21 Decembrie, începând cu ora 16:00, îi vom avea invitați pe elevii Școlii de dans New Force of Dance, Cristina Chiruța, Sebastian Gheorghiță, Ionelia Lefterică, Iancu și George Gana, elevi ai Centrului Cultural Județean „Teodor T. Burada”, ansamblul „Can Renkler” al UDTTMR, Andreea Tănăsie și Walter Ghicolescu.

Duminică, 22 Decembrie, de la ora 16:00, vor urca pe scenă elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy” și solista Virginia Ciorogaru.

Luni, 23 Decembrie, de la ora 16:00, ne vor încânta elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy” și elevi ai „Axton Music School”, împreună cu prof. Vivi Petcu.

Marți, 24 Decembrie, au pregătit un program artistic special elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy”.

Nu uitați! Până pe 22 decembrie, puteți aduce donații la Galeria de Artă, care vor ajunge la copiii și tinerii instituționalizați!

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!