Conecteaza-te cu noi

Administratie

Lacrimile și suspinele lui Vrabie! Adio, dar rămân cu tine: „Rămân în continuare în primărie, în calitate de consilier onorific al viceprimarului Păun“

Published

on

vrabie in lacrimi

Lacrimi și suspine la ultima conferință a lui Valentin Vrabie în funcție de primar al municipiului Medgidia. Edilul condamnat la 1,7 ani de închisoare cu suspendare și-a luat adio de la funcția de primar în lacrimi și suspine. Cu toate astea, edilul spune că nu va pleca de tot, ci va rămâne în continuare în primărie, în calitate de consilier onorific al viceprimarului Niculae Păun, „pentru a continua munca începută în prima zi a primului mandat de primar al municipiului Medgidia.“

„Dragii mei, vă mulțumesc tuturor pentru mesajele transmise! Chiar dacă unii și-au dorit să retrimită Medgidia în întuneric, susținerea voastră îmi dă putere și mă motivează să continui ce am început: dezvoltarea municipiului nostru!

Evenimentele petrecute în ultima perioadă reprezintă doar acțiuni mizerabile ale unor grupuri de interese, iar scopul clar al acestui dosar politic este înlăturarea mea de la conducerea Primăriei Medgidia.

Voi utiliza în continuare toate mijloacele pentru a-mi demonstra nevinovăția întrucât sunt convins că în justiția din România există oameni profesioniști, care vor avea de spus ultimul cuvânt în acest dosar și pentru care jurământul depus reprezintă mai mult decât o simplă formalitate.

Advertisement

Voi rămâne în continuare în primărie, în calitate de consilier onorific al domnului Niculae Păun, pentru a continua munca începută în prima zi a primului mandat de primar al municipiului Medgidia.

Vă prezint în continuare o listă a zecilor de proiecte pe care în cei șapte ani am reușit să le fac cu ajutorul echipei din primărie. Vorbim de  proiecte  finalizate, aflate în curs de implementare, depuse spre finanțare sau care se află în curs de elaborare în vederea depunerii spre finanțare, în valoare de peste 300 de milioane de euro.“, a scris Vrabie pe Facebook.

Sursa foto: Captură video/Atac de Constanta

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions