Anunturi/Licitatii

Lansarea proiectului „Gestionarea unui portal web în cadrul SC KEEP PLAYING SRL”

apr. 10, 2018 Adrian Cârlescu

S.C. KEEP PLAYING SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „ Gestionarea unui portal web in cadrul SC KEEP PLAYING SRL”, cod SMIS 109259, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014‐2020 Axa prioritară 2 ‐ Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale și Administratiei Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.320.285,57 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 893.894,76 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie consolidarea poziției pe piață a KEEP PLAYING SRL într‐un domeniu competitiv identificat în Strategia Națională de Competitivitate şi Planurile de Dezvoltare Regională, și anume în Activităţi ale portalurilor web.

Obiectivul specific al proiectului vizează:

  1. Diversificarea gamei de servicii prin activități ale portalurilor web;
  2. Creșterea cifrei de afaceri de aproximativ 50 de ori din al treilea an de funcționare.

Durata de implementare a proiectului este de 36 luni (12.01.2017 – 31.12.2019).

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Alina Gabriela Horvath, administrator,tel/fax/email꞉0720722781/0314305754/algahor@gmail.com

Comunicat De Presa 2.1 Model 2018 SMIS109259

 

Comments

comments

Adrian Cârlescu

About The Author

Adrian Cârlescu este absolvent al Facultăţii de Filozofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui masterat de filozofia culturii în cadrul aceleiaşi facultăţi (2000). Activează în presa locală, constănţeană, din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigaţii la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro. De-a lungul timpului a publicat anchete jurnalistice despre retrocedările lui Radu Mazăre, introducerea Pădurii Comorova în intravilan şi vânzarea ei, abuzul judiciar de la Fruvimed Medgidia SA, geneza Fondului Proprietatea, jaful din piscicultură, interesele din zona investiţiilor în energia eoliană, averea ascunsă şi faptele reprobabile ale unor politicieni, magistraţi sau oameni de afaceri abonaţi la lucrări publice. În 2014, a publicat cartea-document „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”. În 2015, a publicat, alături de dr. Sorin Marcel Colesniuc, lucrarea „O istorie a oraşului Cernavodă”, redactând, în baza documentelor de arhivă, secţiunea dedicată evoluţiei oraşului din 1878 până în prezent.