Connect with us

Actual

Legătura dintre Dunăre și Portul Constanța, tema susținută de către directorul APMC la Galați

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Prezent astăzi, 23 mai, la simpozionul ”Dunărea de Jos”de la Galați, directorul general al CN APM SA Constanța – Nicolae Dan Tivilichi a vorbit despre „Legătura Dunăre – Portul Constanța”.

Temele de discuții abordate astăzi de specialiști în transportul fluvio-maritim au fost: „Navigația interioară și strategii de viitor”, „Evoluția pieței fluviale, provocări și tendințe în trafic și infrastructura fluvială”,„Aprovizionarea cu motorină pe Dunăre, avantaje și obstacole”, „Influența schimbărilor legislative începând cu 2020 privind sulful”.

Asociația Prodanube a adus în atenția participanților tema de discuții „Dezvoltarea LNG-ului în Regiunea Dunării”, după care reprezentantul Bulmarket a vorbit despre experiența primului terminal de LNG pe Dunăre.

Simpozionul „Dunărea de Jos”, organizat de TTS și OMV Petrom, în parteneriat cu CN APM SA Constanța, a reunit specialiști din domeniu, reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, ai CN APM SA Constanța, AFDJ, ACN, Navrom Galați, United Shipping, ADM, Romnav, AAOPFR, Bunker Trade Logistic, Depozit Frial, Alconex, Asociația Pro Danube.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Un nou cutremur în România. Vezi ce intensitate a avut.

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, la ora 6.08, în județul Vrancea a avut loc un nou cutremur. Acesta s-a produs la adâncimea de 131 km și a avut intensitatea de 3 grade pe scara Richter.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești (40km), Panciu (46km), Râmnicu Sărat (51km), Onești (52km), Focșani (53km).

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

A fost ridicată restricția de circulație pe Autostrada A2, între București și Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 a fost ridicată restricţia de pe tronsonul kilometric 74 – 84 (Dor Mărunt – Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi) , fiind reluată circulaţia atât pe sensul către Bucureşti, cât şi pe cel către litoral, pe câte două benzi.

Reamintim că, din cauza lucărilor la sistemul rutier, traficul a fost deviat, începând cu luna aprilie, de pe calea 1 pe calea 2 (sensul către Capitală) şi s-a desfăşurat pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Foto) Accident rutier în Constanța. O persoană a fost rănită.

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, în Constanța a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. Impactul s-a produs la intersecția străzilor Baba Novac și Aurel Vlaicu.

Potrivit primelor informații, o persoană a fost rănită ușor.

Știre în curs de actualizare.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: