Connect with us

Politica

Liberalii constănțeni deplâng moartea colegului lor Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești

Published

on

gheorghe moldovan

Liberalii constănțeni deplâng moartea primarului din Albești, Gheorghe Moldovan, care a murit, astăzi, într-un grav accident rutier, care s-a petrecut la intrarea în stațiunea Neptun. Autoturismul pe care îl conducea ar fi părăsit carosabilul și a intrat într-un copac.

„Cu tristețe, vă anunț că s-a stins din viață, într-un accident rutier, prietenul și colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar mai ales pentru familie și pentru locuitorii comunei. Un om gospodar, aproape de oameni, sufletist, care a reușit să demonstreze că ambițiile unui om pot avea efecte benefice pentru o comunitate întreagă. Noi, cei din PNL, îi vom păstra o plăcută amintire celui ce a fost un om modest și ambițios, croit după reguli creștine, în urma căruia rămân faptele bune făcute pentru comunitate. Va rămâne în memoria noastră ca fiind un prieten și un om de echipă. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte!“, a declarat președintele Organizației Județene Constanța a PNL, deputatul Bogdan Huțucă.

„A plecat dintre noi un om deosebit, un coleg implicat și un gospodar de seamă pentru comunitatea din Albești. Dumnezeu să te odihnească în pace, nea Gheorghe Modovan!“, președintele Organizației Municipale Constanța a PNL, senatorul Septimiu Bourceanu.

„Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești, a plecat în lumea celor drepți. Prea repede, neașteptat, lăsând în urma sa o durere imensă. Noi, cei care l-am cunoscut, îi vom păstra o caldă amintire acestui om minunat, calm, vrednic, aflat în slujba comunității și care s-a luptat mereu pentru locuitorii comunei. În luptele sale pentru apărarea interesului comunei a reușit, iar reușitele lui vor fi un exemplu pentru multe generații. Sincere condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să îl ierte!“, a spus deputatul Marian Crușoveanu.

Este cu adevărat o zi tristă pentru comunitatea din comuna Albești, dar și pentru noi toți cei care l-am cunoscut și apreciat. Gheorghe Moldovan, unul dintre cei mai longevivi primari liberali, a pierit astăzi într-un tragic accident. A fost un lider dedicat și un membru valoros al comunității noastre. Este o pierdere profund resimțită de toți cei care l-au cunoscut și iubit. Transmit cele mai sincere condoleanțe familiei și sunt alături de dumneavoastră în aceste momente grele de durere. Cu toții ne rugăm lui Dumnezeu să vă dea putere și încredere în această perioadă dificilă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a afirmat președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu.

Foto: facebook.com/BogdanHutuca

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta