Conecteaza-te cu noi

Politica

Liberalii din Constanța își mai impun un om la deconcentrate. Bogdan Bola preia șefia la Apele Române

Published

on

Liberalii constănțeni își mai impun un om la instituțiile deconcentrale de pe litoral. De data aceasta, este vorba despre consilierul județean Bogdan Alexandru Bola.

Tânărul liberal îl înlocuiește pe Hristu Uzun la Apele Române Dobrogea – Litoral, acesta din urmă prezentându-și, conform unor surse, demisia de la șefia instituției.

Bogdan Bola a confirmat pentru “Ordinea.ro” informația și precizează:

“Da, informația este corectă.”

Numirea lui Bola la Apele Române ar urma să se facă zilele viitoare.

Advertisement

Cine este Bogdan Bola

Viitorul șef de la Apele Române s-a născut pe 7 iulie 1981, este fiul inspectorului șef al ITM Constanța, Eugen Bola și a deținut funcții importante în Organizația de Tineret a PNL Constanța și din 2016 este consilier județean din partea PNL în cadrul CJ Constanța.

Conform ultimei declarații de avere depusă la sediul CJ Constanța, Bola deține un teren intravilan în Techirghiol și un teren agricol în localitatea 23 August. De asemenea, conform aceluiași document, viitorul șef de la Apele Române locuiește într-un apartament de 92 de mp în municipiul Constanța, imobil pe care declară că l-a dobândit în anul 2013. Conduce un Opel Insignia și obține venituri de la Cabinetul său de avocatură, 104.100 lei / an, iar de la CJ Constanța obține 11.000 lei / an.

Iată și docuemntul:

Advertisement

Bola Bogdan Alexandru 2019 06

Hristu Uzun este membru PSD și a fost numit director al Apelor Române în urma unui concurs susținut pentru acest post.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions