Politica

Liberalii, ÎMPOTRIVA proiectului de buget pentru 2018 propus de Țuțuianu la CJC. Ce argumente au

feb. 14, 2018 Mihaela Tîrpan

Consilierii județeni au fost chemați în ședință ordinată astăzi pentru a vota bugetul de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții ale județului pentru anul 2018.

În prezentare, șeful administrației județene constănțene a ținut să precizeze că bugetul de anul acesta este mai mic față de cel din 2017.

“Bugetul de anul acesta este puâin mai mic deoarece prin bugetul de stat ne-a fost alocată o sumă mai mică acoperind diferența din excedentul pe care l-am avut. Veniturile Consiliului Județean în care sunt incluse atât veniturile din surse proprii, cât și de la bugetul statului și cele atrase de la Uniunea Europeană se ridică la aproximativ 395 milioane de lei”, a spus președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Liberalii s-au împotrivit acestui proiect propus pentru bugetul din acest an. Liderul grupului consilierilor PNL din cadrul CJ Constanța, Marian Iordache, a explicat votul astfel:

“Bugetul va trebui să suporte modificări pentru ca noi să-l putem aproba. Nu aveam de unde să știm că veți stabili ca dată a ședinței pentru aprobarea bugetului 14 februarie, în codițiile în care de fiecare dată ședința Consiliului Județean era stabilită la finalul lunii. Vineri am adus câteva propuneri, prea târziu, se pare.”

Comments

comments