Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Licitație pentru stadionul “Gheorghe Hagi”. Deputatul Crușoveanu (PNL): Constanța va reveni pe harta europeană a competițiilor sportive

Published

on

stadion Gh Hagi Marian Crusoveanu

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat licitația publică privind proiectul tehnic, execuția lucrărilor și asistența tehnică în vederea construirii stadionului “Gheorghe Hagi” din Constanța.

Sunt în asentimentul celor care cred că realizarea proiectului va fi un vis împlinit al multor constănțeni iubitori de sport, dar mai ales de fotbal, este mesajul deputatului Marian Crușoveanu.

“Municipiul va deveni, din nou, o locație pe harta europeană unde se pot purta competiții sportive majore. Dacă execuția lucrărilor se va desfășura conform calendarului, la finele anului viitor vom vedea lumina nocturnei de la noul stadion. De asemenea, realizarea noului stadion la #Constanța, precum și renovarea Cazinoului, construirea Sălii Polivalente, a Noului CET, a Spitalului Mama și Copilul, a Spitalului de Cardiologie și Oncologie, sunt o dovadă bună că, atunci când există voință politică ce transcende dincolo de agenda electorală a unor partide sau oameni, se pot realiza proiecte de interes major pentru constănțeni”, scrie parlamentarul liberal de Constanța pe pagina sa de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions