Connect with us

Actual

Licitație publică cu strigare la Spitalul Județean Constanța! Vezi pentru ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul zilei de azi, pe pagina Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sf.Apostol Andrei” Constanţa a fost postat un anunţ privind organizarea  licitaţiei  publice deschise cu strigare pentru închirierea unor spaţii aflate în administrarea Spitalului, proprietate a Consiliului Judeţean Constanţa, în conformitate cu prevederile art.861 alin (3) Cod Civil; ale art.14,art.15 si art 16 din Legea 213/1998 privind bunurile proprietate publică. Iată despre ce anume este vorba:

Spaţiile supuse licitaţiei publice sunt:

Spaţiul comercial (1) – 22,75 MP – intrare Ambulatoriul integrat,Bd.Tomis Nr.145;

  1. Spaţiul comercial (2) – 39,60 MP – Intrare vizitatori Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Constanţa;
  2. Spaţiul comercial (3) – 27,39 MP – intrare vizitatori Spitalul Clinic Judeţan de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Constanţa;
  3. Spaţiu automat băuturi calde – 1MP – Ambulatoriul Integrat, Str.Ştefan cel Mare;
  4. Spaţiu automat băuturi calde – 1MP – Secţia TBC Osteoarticular Agigea,
  5. 10 Spaţii automat pentru băuturi calde – 10 x 1 MP – Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei Constanţa;
  6. 1 Spaţiu ATM – 1 MP – Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei Constanta.  Termenul de închiriere este de 2 ani.

Licitația se va desfășura în data de 22.10.2018 , ora 12.00, la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf.Apostol Andrei” Constanta, Sala de Consiliu (lângă Registratura spitalului);

Depunerea ofertelor se va face la adresa şi ora indicată în documentaţia de atribuire. Data limită de depunere a ofertelor: 19.10.2018, ora 12.00.

Documentatia necesară participării la licitație se va obține de la Compartimentul Juridic – persoană de contact – ec. Andreescu Laura, începând cu data publicării prezentului anunț.

Taxa de participare  la licitaţie este de 20 lei/ofertant şi garanţia de participare 100 lei/ofertant.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului: Telefon: 0241/503427  0724.244.547.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Constanța: Bărbat prins cu un detector de metale asupra lui în Cetatea Sacidava

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat în flagrant un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Dunăreni, județul Constanța, care utiliza un detector de metale pe raza unui sit arheologic fără a deține autorizație.

(Este vorba despre situl existent în Cetatea Sacidava, extrem de puțin cunoscută, care se află pe teritoriul comunei Aliman.  Potrivit Wikipedia, castrul a fost construit pe teritoriul fostei cetăți dacice Sacidava, care se pare că a fost capitala regilor sacilor – un trib traco-geto-dacic. În acest castru au fost staționate mai multe cohorte romane, atât în perioada lui Traian, cât și a lui Hadrian.)

Asupra bărbatului au fost găsite 11 fragmente metalice de diferite forme și dimensiuni, pe care acesta a declarat că le-a descoperit în urma utilizării aparatului de detectat. Bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență a aparatului de detectat metale, așa cum prevede legislația în vigoare.

Polițiștii constănțeni au ridicat în vederea confiscării toate bunurile, conform procedurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Vremea a întors foaia. Vezi câte grade sunt în termometre

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, marți, 26 martie, vremea se va răci, astfel încât în majoritatea regiunilor valorile termice se vor situa uşor sub mediile multianuale.

Potrivit meteorologilor, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, uşor mai ridicate în Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade în sudul litoralului.

Cerul va fi mai mult noros în regiunile sudice, estice şi centrale, unde temporar va ploua slab, mai ales în cursul zilei, iar în restul teritoriului vor fi înnorări temporare şi ploi pe arii restrânse.

La această oră, vremea este mohorâtă în aproape toată țara. Doar vestul țării, județele Arad și Timișoara, are parte de câteva raze de soare.

În Dobrogea cerul este noros, iar meteorologii anunță vreme închisă, cu ploaie.  Temperatura la această oră este de 7 grade Celsius.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța. Sistemul de bike-sharing, funcțional în mai puțin de o lună

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

390 de biciclete vor fi puse la dispoziția constănțenilor și a turiștilor în câteva săptămâni, informează Primăria Constanța printr-un comunicat remis redacției.

Proiectul „Black Sea Bike – Diversification of the tourism services in Constanța – Balchik cross border region by bike – BSB” urmărește utilizarea bicicletei ca o alternativă la alte mijloace de transport poluante, o alternativă ecologică pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Orice turist sau localnic poate solicita, în mod gratuit, pe baza cărții de identitate, de la agențiile SPIT din Constanța, un card de utilizator. Cu acest card va putea să ridice, de la oricare din cele 24 de stații amplasate în oraș, o bicicletă.

Pentru a putea folosi echipamentul, utilizatorii trebuie să respecte mai multe condiții: trebuie să fie înregistrați în sistem, să se încadreze în intervalul orar 07:00 – 24:00, de luni până duminică, ultima închiriere se poate face cu maximum două ore înainte de închiderea centrului, la ora 22:00, echipamentul va putea fi ridicat şi returnat de la orice staţie de biciclete în regim self-service; utilizatorul poate închiria simultan doar o bicicletă. Bicicletele pot fi utilizate doar de persoanele de peste 14 ani, două ore, indiferent de numărul de închirieri zilnice. Intervalul minim între utilizări este de 10 minute. Nu pot fi subînchiriate, folosite la curse de biciclete, pentru transportul de pasageri sau în situații de vânt puternic sau furtuni.

Sistemul de bike-sharing va fi întrerupt în lunile de iarnă, cel puţin în perioada 1 decembrie – 1 martie, sau atunci când condiţiile meteo nu sunt favorabile.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: