Politica Slide

Liderii PSD vin la Neptun. Le vor preda lecții politice colegiilor mai tineri din întreaga țară

iun. 13, 2018 Mihaela Tîrpan

Partidul Social Democrat este în fierbere, în aceste zile, după multele gafe pe care liderii politici le-au făcut după mitingul organizat, sâmbătă, în fața Guvernului, dar și după încercarea de atribuire a… huiduielilor de pe Arena Națională pentru Simona Halep. Chiar și în aceste condiții, social democrații se văd capabili să formeze alte generații de politicieni. Vin la Neptun de mâine până duminică pentru a participa la lucrările Școlii de pregătire politică organizată de TSD.

Iată comunicatul oficial remis redacției de către Biroul de presă al PSD Constanța. Înainte, vă invităm să analizați fotografia distribuită pe Facebook, aseară, de conducerea aceleiași organizații.

“Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat Constanța organizează în perioada 14-17 iunie 2018, în stațiunea Neptun, Școala de pregătire politică a Tineretului Social Democrat, cu participarea a peste 500 de tineri din toată țara.

Îndreptându-se deja spre o frumoasă tradiţie, lucrările Şcolii de pregătire politică se vor desfășura după un program complex de formare si dezvoltare a tinerilor politicieni, în cadrul caruia, zilnic, se vor organiza dezbateri și ateliere de lucru din diferite domenii de activitate (educație, muncă, comunicare, mediu, tineret, juridic)

Teme precum: “Europa, încotro?”, “Finanțări europene”, “Cum trebuie să pregătim Generația 2040?”, “Meseriile viitorului”, “Comunicarea verbală și nonverbală”, “Eco vs. Ieftin”, “România tinerilor”, “Drepturile omului, încotro?” ș.a. vor fi abordate interactiv şi interdisciplinar, cu sprijinul unor importante personalităţi social-politice, din sfera guvernamentală dar şi al organizaţiilor non-guvernamentale şi al instituţiilor de studii politice şi de comunicare.

Evenimentul va debuta vineri 15 iunie 2018, începând cu orele 10.00, când va avea loc  Comitetul Executiv Național al Tineretului Social Democrat. Reprezentanţii mass media sunt invitaţi şi aşteptaţi în aceeaşi zi, vineri, orele 19.00, la deschiderea oficială a Școlii de pregătire politică, în prezența liderilor naționali ai PSD, miniștri, tineri parlamentari și europarlamentari.”

Concluziile vă aparțin.

Comments

comments