Connect with us

Politica

Liderul PMP Constanța cere DEMISIA ministrului Justiției: “Birchall alocă bani pentru MONSTRUL din Caracal”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Partidul Mișcarea Populară, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, cere demisia de urgență a ministrului Justiției, Ana Birchall, pentru atitudinea sfidătoare la adresa românilor.

În plin scandal pe tema corupției care a dus la pierderi de vieți omenești, în plin scandal pe tema ineficienței unor instituții ale statului român în favoarea infractorilor și implicit a monstrului din Caracal (fief PSD), ministrul Justiției vine cu propunere legislativă pentru a le ușura traiul în pușcărie unor astfel de monștri, ca cel din Caracal.

”Este inadmisibilă atitudinea sfidătoare a acestui ministru, care ocupă această funcție doar prin prisma relațiilor de partid, neavând habar de nimic legat de poziția și funcția pe care o deține. Cui vrea să îi asigure un trai liniștit în pușcărie? Față de cine are obligații Ana Birchall? Câtă umilință și sfidare mai trebuie să îndure românii de la acest gen de miniștri plin de tupeu? Oare are curaj Ana Birchall să meargă în Caracal în fața mulțimii strânse acolo și să le spună că ea susține o lege prin care monstrul din Caracal să aibă un trai mai bun în pușcărie? Sau a profitat doamna ministru al Justiției de scandalul legat de asasinatul fetelor și trece legea ”pe burtă”, fără să sesizeze românii? Cucoană, dacă mai ai pic de decență, dă-ți demisia! Nu ne mai sfida! Ajunge! Doamnă prim-ministru Viorica Dăncilă, ori nu realizați gravitatea demersurilor ministrului Justiției, Ana Birchall, ori sunteți în asentimentul dumneaei de a asigura un trai decent unor astfel de oameni ca monstrul din Caracal, acuzat de crime? În ultimul ceas aveți decența și curățați guvernul de AROGANȚI față de poporul român! Eu, la fel ca mulți români, vreau bani pentru sănătate, educație, cultură! Nu vreau să îi asigurăm un loc cald și condiții de aristocrat monstrului din Caracal! Dumneavoastră vreți asta, doamnă prim-ministru? Dacă nu, nu îi susțineți initiativa Anei Birchall! Faceți chiar mai mult decât atât: Dați-o afară din Guvern! Arătați că nu susțineți miniștri cu atitudine sfidătoare la adresa românilor”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

Comments

comments

Politica

Fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu a rămas fără imunitate

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Camera Deputaților a votat pentru ridicarea imunității deputatului Pro România, Nicolae Bănicioiu. Votul a fost 202 pentru și 12 împotrivă. Procurorii au cerut Camerei Deputaților ridicarea imunității pentru Nicolae Bănicioiu, fost ministru din perioada 2012 – 2014, acuzat de luare de mită și trafic de influență pe lângă ministrul Sănătății din acea perioadă. Procurorii fac o investigație care vizează suspiciuni de corupție în contextul comercializării de bunuri de uz medical către spitalele publice din București și județul Ilfov, aflate în subordinea Ministerului Sănătății. Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție referatul cauzei, pentru a fi sesizată Camera Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de o persoană, deputat în Parlamentul României, la data faptelor având funcția de ministru, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și luare de mită în formă continuată.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Mesajul consilierului județean Marian Crușoveanu de Ziua Armatei Române

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Consilierul județean Marian Crușoveanu, alături de mai mulți colegi din PNL, a depus astăzi o coroană de flori în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Cu această ocazie, liderul liberal a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Armate Române.

„Alături de colegii mei, Bogdan Bola și George Niculescu, am depus, astăzi, o coroană de flori, în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Ziua Armatei este, pentru noi toți, un prilej prin care glorificăm sacrificiul militarilor pentru păstrarea independenței și a integrității naționale. Ne înclinăm, cu respect și prețuire, în fața militarilor români, care, prin sacrificiul lor, poartă cu mândrie drapelul, în teatrele de operațiuni, îndeplinind, cu profesionalism și dăruire, misiunile încredințate. Libertatea, idealul național și integritatea națională au fost îndeplinite, cu prețul sacrificiului ostașilor români. Cu ocazia Zilei Armatei, urez militarilor români și tuturor celor care activează în domeniul militar, la mulți ani și felicitări pentru devotamentul față de țară!“, a declarat Marian Crușoveanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Adrian Stoian, noul președinte al PMP Mangalia

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a demisiei lui Petru-Mihai Crăciun din funcția de președinte al PMP Mangalia, Adrian-Ionel Stoian a fost numit președinte interimar al acestei organizații. PMP face precizarea că până acum Adrian Stoian a ocupat funcția de vicepreședinte al PMP Mangalia și are o vastă implicare în desfășurarea campaniilor electorale, „fapt pentru care avem convingerea că din noua funcție de președinte al PMP Mangalia va motiva, atât organizația, cât și electoratul să promoveze proiectele propuse de candidații PMP la alegerile parlamentare.“

„Cea mai bună urare pe care o pot face domnului Adi Stoian odată cu numirea în funcția de președinte interimar al PMP Mangalia nu poate fi „bun venit“, el fiind deja în organizație, ci este: „mișcăm Mangalia“. Mult succes, Adi Stoian!”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: