Connect with us

Stiri

Literatură, pictură şi muzică reunite în Săptămâna Spiritualităţii Marinăreşti

Avatar

Publicat

la

Cercul Militar Mangalia organizează o serie de activităţi, dedicate aniversării Zilei Marinei Române, în perioada 8-13 august, în intervalul orar 19.00-21.00, la sediul din strada 1 Decembrie 1918.
Lansări şi prezentări de carte, expoziţie de pictură, concerte de muzică clasică şi spectacole de muzică populară sunt programate în Grădina Cercului Militar, după următorul program:

  • luni, 8 august, lansarea cărţii „Poveştile Mării Negre” vol. III, autor Cristian Cealera şi spectacolul ansamblului artistic „Doiniţa” din Bistriţa;
  • marţi, 9 august, lansarea cărţii „Eroul din familia mea”, ediţia a IV-a, autor Emil Corneliu Ninu şi spectacolul ansamblului „Doiniţa” din Bistriţa;
  • miercuri, 10 august, vernisajul expoziţiei colective de pictură „Împreună cu marea”, realizată de un grup de opt pictori, şi recitalul de harpă susţinut de Iana Doinova din Bulgaria, alături de Corul Callatis;
  • joi, 11 august, prezentări de carte ale Clubului Solteris şi spectacolul ansamblului artistic „Doiniţa” din Bistriţa;
  • vineri, 12 august, lansarea cărţii „Noduri marinăreşti”, autori comandor Dănuţ Andronie şi maistrul militar Marius Băcăoanu, şi spectacolul ansamblurilor artistice „Izvoraşul” din Ianca şi „Litoral” din Mangalia;
  • sâmbătă, 13 august, lansarea cărţii „Amintiri pentru viitor”, sub patronajul Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere Mangalia şi recitalul de chitară susţinut de Nicolae Vicol.

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: