Conecteaza-te cu noi
SEAS

Justitie

Livia Haşotti dă de pământ cu judecătoarea Camelia Bogdan

Published

on

O parte a presei naţionale s-a mobilizat săptămâna trecută să salveze imaginea judecătoarei Camelia Bogdan, cea care l-a trimis în spatele gratiilor pe mogulul Dan Voiculescu. „Cine vrea să o distrugă pe Camelia Bogdan”, se întreba România Liberă. „Cu cât este mai eficientă, cu atât Cameliei Bogdan i se pun mai multe piedici. Conducerea Curţii de Apel Bucureşti o multă brusc în toamna trecută de la secţia Penală la cea de Contencios administrativ, crezând că, cel puţin pentru o vreme, o va neutraliza.”, scria Sabina Fati, pe 24 februarie 2016. “Nu e normal ca judecătorii care au condamnat corupţi să fie târâţi prin praf în presa acestora, cum e cazul Cameliei Bogdan.”, scria, la rândul ei, Alina Mungiu-Pippidi, în Adevărul, în aceeaşi zi de 24 februarie 2016, ca reacţie la materialele promovate de trustul Antena referitoare la un presupus conflict de interese al judecătoarei. Campania de apărare a reputaţiei Cameliei Bogdan s-a mutat şi pe reţelele sociale, unde „atleţii statului de drept” au subliniat rolul magistral pe care aceasta l-a avut în lupta anticorupţie. În acest context rândul criticilor judecătoarei s-a îngroşat cu aportul punctual al avocatei Livia Ioana Haşotti, fiica celebrului Ionel Haşotti. „Nu o mai sanctificaţi pe Camelia Bogdan! Eu am avut mai multe dosare la ea, nici nu te ascultă când vorbeşti, ce pretenţii să ai să mai şi inţeleagă ce încerci să îi explici… Ce apărare să le faci clienţilor?! Nici nu ieşi bine din sală că are şi soluţia la condică, evident în defavoarea inculpaţilor şi exclusiv pro Parchet. A scăpat ieftin deocamdată cu acea mutare la altă secţie. Toţi avocaţii care intră în penale la Curtea de Apel Bucureşti ştiu despre ce vorbesc.”, a scris fiica lui Haşotti pe Facebook.
Livia comentariu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions