Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Locuințe protejate și Centre de zi, în două localități din județul Constanța. Cine vor fi beneficiarii

Published

on

Consilierii județeni vor supune, în ședința ordinară programată joi, 28 februarie, proiectul privind preluarea unor bunuri imobile din domeniul public al UAT Comuna Nicolae Bălcescu în domeniul public al județului Constanța, în vederea contruirii a 3 (trei) locuințe protejate și un Centru de zi cu o capacitate de minim 30 de locuri.

Conform documentului care stă la baza promovării proiectului în ședința Consiliului Județean Constanța, datele de identificare și valoarea de inventar pentru fiecare imobil ori clădire se prezintă după cum urmează:

9

“Prin adresa nr. D2661/11.01.2019, înregistrată la Consiliul Județean Constanța sub nr. 703/11.01.2019, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța ne aduce la cunoștință fatul că în cadrul celei de-a doua sesiune pentru Selecția publică de proiecte din cadrul Proiectului de Interes Național 2018 în domeniul protecției și promovării drepturilor persoanelor cu dizabilități cu titlul Înființarea de servicii sociale de tip centre de zi, centre respiro/centre de criză și locuințe protejate în vederea dezinstituționalizării persoanelor cu dizabilități aflate în instituții de tip vechi pentru prevenirea instituționalizării persoanelor cu dizabilități din comunitate, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a depus în data de 19.12.2018, 3 cereri de finanțare la sediul Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități, acestea fiind în curs de evaluare”, precizează inițiatorul proiectului, Horia Marius Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, în expunerea de motive.

Un proiect similar va fi derulat și în comuna Chirnogeni, tot la inițiativa șefului administrației județene.

Iată documentul pe care consilierii județeni îl vor analiza și supune spre aprobare în ședința din 28 februarie a.c.:

10

foto: ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions