Conecteaza-te cu noi

Actual

Locuitorii din mai multe zone din Constanța, lăsați fără apă caldă

Published

on

Conducerea societății de termoficare Constanța anunță că din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe strada București, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum, în zona Casa de Cultură. De asemenea, tot din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe bulevardul Aurel Vlaicu, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și în zonele Km 4-5 și Poarta 6.

Conducerea Termoficare Constanța notează că echipele de intervenție ale societății au început lucrările de eliminare ale avariilor.

„Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum în cursul acestei zile. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie. Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792“, notează Termoficare Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions