Conecteaza-te cu noi

Politica

Lovitură de teatru în PSD. Mircea Dobre, fostul ministru al Turismului, la braț cu Ponta

Published

on

Mircea Banias, pana azi coordonatorul echipei Pro România Constanta, primește o lovitura dura.

Victor Ponta, cofondatorul Pro România, l-a prezentat, astazi, pe Mircea Dobre, fost ministru al Turismului in guvernele Grindeanu si Tudose, drept nou coleg de partid.

“Daca in echipa nu ai oameni cu care sa fii compatibil, dai greș. Oameni cu experiența, oameni cu care am lucrat si cu care am curajul sa merg pe strada si cărora sa nu li se strige ca sunt corupți. Sunt deja 10 deputați Pro România. Voi face cerere pentru formarea unui grup parlamentar. Nu cred ca presedintele va fi prea incantat, dar asta este. Vom face niste departamente. Mircea se va ocupa de politicile publice in domeniul turismului, asa cum s-a ocupat pana acum ceva timp. Luni seara vom prezenta agenda noastra si demersurile noastre. Vom fi selectivi, nu vreau baroni ca m-a durut. Vreau sa ii salvam pe acei votanți PSD care stiu ca sunt pe Titanic si nu stiu ce sa faca, a spus Victor Ponta la Constanta.

“Merg alaturi de un om care a demonstrat întotdeauna. Nu am plecat din PSD din cauza cuiva de la Constanta, ci de modul in care se lucreaza la București”, a spus, printre altele, Mircea Dobre căruia Ponta nu ii da (deocamdată) o funcție.

Advertisement

In ceea ce il privește pe Banias, Ponta a spus ca a discutat cu el si va avea un plan de organizare pe care il va pune in aplicare.

Congresul Pro România va avea loc in toamna, a anunțat tot Victor Ponta.

Mircea Dobre este fost președinte al Tineretului din PSD Constanta, purtător de cuvant al PSD Constanta si fost ministru al Turismului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions