Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Lucrări agricole în aria protejată Pădurea Hagieni – Cotu Văii. Ce amendă a primit Primăria Albești

Published

on

albesti bujori

Primăria Albești a fost amendată de comisarii Gărzii de Mediu cu suma de 30.000 de lei pentru efectuarea de lucrări agricole într-o zonă protejată.

Garda de Mediu Constanța a efectuat verificări pe raza comunei Albești, în situl NATURA 2000, ca urmare a unei postări online cu privire la distrugerea pâlcurilor de bujori.

”S-a constatat că UAT Albești a efectuat lucrări agricole în aria naturală protejată Pădurea Hagieni – Cotu Văii, care au condus la modificarea configurației naturale a terenului. Lucrările agricole au fost realizate fără avizul Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.”, a precizat Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța.

Comisarii GNM au sancționat  Primăria Albești cu amendă în valoare de 30.000 lei pentru nerespectarea OUG 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions