Conecteaza-te cu noi

Actual

Lucrări de reparații pe Autostrada A2 București – Constanța

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, se execută lucrări de reparații la partea carosabilă pe autostrada A2  Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, pe următoarele tronsoane rutiere:

  • Km. 170+800, Com. Peștera, jud. Constanța;
  • Km. 179+100, Com. Peștera, jud. Constanța;
  • Km. 187+300, Com. Ciocârlia, jud. Constanța.

Se va restricționa banda 2, între  orele 10:00 – 14:00.

De asemenea, tot pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa,  între km. 144 și 143 (localitatea Fetești, jud. Ialomița) se execută lucrări de asfaltare, pe sensul către capitală. Din această cauză vor fi restricționate banda 1 și banda de urgență. Semnalizarile și restricțiile vor rămâne și peste noapte.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions