Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Lucrări fără sfârșit pe strada Cuza Vodă. Garda de Mediu a aplicat amenzi. Vezi de ce!

Published

on

cuza voda

De mai bine de un an, autoritățile locale din Constanța nu sunt în stare să finalizeze lucrările de reabilitare a străzii Cuza Vodă din centrul orașului. Oamenii din zonă au tras numeroase semnale asupra neregulilor proiectului. De altfel, au fost organizate mai multe proteste împotriva lucrărilor care nu se mai termină la Constanța de ani de zile. Nu multă lume, dar vorbe grele. Și bine spuse. Care ne dor pe toți.

Urmare a unor petiții, comisarii Gărzii de Mediu au efectuat verificări în municipiul Constanța, pe strada Cuza Vodă, unde se realizează lucrări de reabilitare. S-au constatat depozitări de deșeuri inerte neacoperite și neeliminate la timp, care au generat emisii de pulberi antrenate in atmosfera de trafic și de vânt, ceea ce a creat disconfort în vecinătate. Societatea care efectuează lucrări în zonă a fost sancționată cu amendă de 15.000 lei pentru neluarea măsurile ce se impun în vederea limitării emisiilor de poluanți în atmosferă.

Protestul locuitorilor de pe strada Cuza Vodă din urmă cu un an:

cuza voda cuza voda cuza voda

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions