Connect with us

Politica

Lucrările de construcții pe terenuri extravilane, mai ușor de realizat. Horia Țuțuianu: „Este un sprijin pentru fermieri“

Published

on

Deputatul de Constanța al PSD Horia Țuțuianu a declarat că în Parlament a fost votat, astăzi, un act normativ care va veni în sprijinul fermierilor. Țuțuianu spune că este pas important spre debirocratizare!

„Am votat astăzi în Camera Deputaților modificarea Legii 50/1991, mai exact autorizarea executării lucrărilor de construcții pe terenuri extravilane pentru construcțiile cu destinația agricolă, fără a mai fi necesar PUZ-ul de trecere în intravilan. Eliminam astfel o procedură costisitoare și greoaie ce a dat de-a lungul timpului multe bătăi de cap fermierilor. Măsura era extrem de necesară în contextul în care vorbim de multe construcții agricole ce fac obiectul unor investiții finanțate din fonduri europene nerambursabile, aflate în riscul de a fi blocate. Este doar un prim pas pe care reușim să-l facem în sprijinul fermierilor și, cu siguranță, vor urma și alte astfel de măsuri.“, a declarat Țuțuianu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta