Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Lucrările de modernizare a grădiniței „Zig-Zag” din Ovidiu, finalizate. Unitatea a fost extinsă cu două noi clase

Published

on

gradinita ovidiu

Orașul Ovidiu are o nouă grădiniță modernă și care răspunde standardelor și cerințelor în educație actuale. Este vorba de Grădinița Zig-Zag din Ovidiu, care a fost reabilitată și modernizată prin programul România Eficientă, derulat de Energy Policy Group (EPG) și finanțat de OMV Petrom.

„România Eficientă sărbătorește finalizarea lucrărilor de modernizare a grădiniței Zig-Zag din orașul Ovidiu, județul Constanța, cea de-a treia unitate de învățământ din România inclusă în program. În cadrul proiectului realizat prin programul România Eficientă, derulat de Energy Policy Group (EPG) și finanțat de OMV Petrom, grădinița a beneficiat de consolidarea structurii clădirii și extinderea suprafeței cu două noi săli de clasă, precum și de renovarea energetică la standard nZEB, clădire cu un consum de energie aproape zero.“, se arată într-un comunicat al României Eficiente.

Valoarea întregului proiect de la Ovidiu se ridică la 1,5 milioane de euro.

În cadrul Proiectului „România eficientă” (Home – Romania Eficienta, romania-eficienta.ro) au fost alese 5 instituții de învățământ din România, pentru reabilitare, printre care și grădinița din orașul Ovidiu. Proiectul a avut două dimensiuni majore: pe de o parte, există partea de informare, educație și conștientizare a publicului și, pe de altă parte, executarea unor lucrări de renovare aprofundate la standardele nZEB (aproape Zero-Energy Building). Imobilului a fost construit acum aproximativ 60 de ani și nu mai corespundea normelor actuale de exploatare siguranță, protecție și consum.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions