Conecteaza-te cu noi

Politica

Lui Marcel Ciolacu îi sar banii din buzunar: „Uite, asta înseamnă #transparență! Susținem capitalul românesc“

Published

on

O sumă importantă de bani i-a ieșit din buzunar președintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferință de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetățenii străini. După ce imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, Marcel Ciolacu a venit cu precizări.

”Uite, asta înseamnă #transparență! Susținem capitalul românesc!” este mesajul postat de Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, în conferința de presă organizată după discuțiile cu fermierii, despre proiectul de lege depus de Adrian Oros, privind vânzarea terenurilor agricole către cetățeni străini. Ciolacu a încercat să scoată un document din buzunarul hainei, moment în care o sumă importantă de bani a rămas la vedere, între haină și cămașă. Președintele PSD nu a observat acest lucru decât foarte târziu, după ce a răspuns întrebării jurnalistului.

Sursa: stiripesurse.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions