Conecteaza-te cu noi

Luminița Vlădescu, scrisoare deschisă către locuitorii din Medgidia

Published

on

Înlocuită din funcție la ordinul primarului Vrabie, doar pentru că „a îndrăznit“ să nu asculte orbește de el, fostul viceprimar din Medgidia Luminița Vlădescu a trimis locuitorilor o scrisoare deschisă în care explică cum s-a ajuns la această situație.

„Dragi medgidieni. Nu am să vă spun că ieri am fost victima unei execuții politice. Asta s-a văzut cu ochiul liber. Vreau doar să înțelegem, împreună, ce s-a întâmplat. De mai mulți ani de zile, din postura de viceprimar, i-am reproșat domnului Valentin Vrabie mai multe greșeli pe care le-a făcut, în administrația orașului. Unele chiar cu consecințe grave din punct de vedere financiar. O vreme, colegii mei din Consiliu Local, pe care primarul îi numea ”ANIMALE”, au fost de partea mea. Apoi, a bătut vântul schimbării, iar colegii mei s-au vândut. Eu nu, am preferat să muncesc și să apăr interesul oamenilor din Medgidia, fără să fac compromisuri față de cei care jefuiau cu bună știință banii municipiului. Mulți dintre voi m-au văzut în fiecare zi pe străzile orașului, muncind și încercând să rezolv problemele oamenilor, în timp ce oamenii care m-au demis ieri goleau pahare de băutură, nopți la rând, prin bodegile Medgidiei. Trebuie să vă gândiți la un detaliu. Cine sunt cei care m-au demis? O alianță PNL – M10 – ALDE. Adică o alianță formată din noua putere și două partide care … nu mai există. Ați votat M10 în 2016, dar între timp s-a desființat. La fel, ați votat ALDE, un partid care se zbate în anonimat și nu va mai prinde Consiliul Local. De aici trădarea de ieri. Consilierii locali care nu mai au partid, sunt la mâna primarului pentru a avea un viitor, un loc de muncă în politica din Medgidia. Iar pentru a rămâne agățați de banul public, ar face orice. Eu nu sunt în situația aceasta. Eu, o simplă femeie, spre deosebire de cei 15 bărbați, voi fi din nou în administrația din Medgidia, după alegerile ce urmează, fără să fie nevoie să pup inelul independentului vopsit în liberal. Și, ținând cont de sutele de mesaje de încurajare pe care le-am primit de la oamenii din Medgidia, sunt încrezătoare că după alegeri voi fi primarul Medgidiei iar lucrurile vor intra, în sfârșit, pe un drum normal și profesionist, așa cum merită acest frumos oraș. O zi bună vă doresc, mulțumesc pentru sprijin!“, se arată în mesajul postat de Luminița Vlădescu pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com

Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions