Connect with us

Actual

Luni, fără apă potabilă în mai multe zone din municipiul Constanța

Published

on

În vederea executării lucrărilor de branșare la sistemul centralizat al unui tronson reabilitat de la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bd. Alexandru Lăpușneanu (bl. AL3) din municipiul Constanța, se va sista furnizarea apei potabile luni, 1 august 2022, în intervalul orar 9.00 – 14.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe bd. Alexandru Lăpușneanu, tronsonul delimitat de străzile Secerișului și Ciocârliei, și cei arondați punctelor termice 100 și 115.

Tot în același interval orar se va înregistra apă cu presiune scăzută sau lipsa totală a acesteia la etajele superioare ale imobilelor, în următoarele zone:

  • bd. Alexandru Lăpușneanu, zona delimitată de bd. Tomis și strada Poporului;
  • perimetrul delimitat de străzile: Badea Cârțan – Soveja – Barbu Ștefănescu Delavrancea – Badea Cârțan;
  • bd. Tomis, tronsonul delimitat de bd. Aurel Vlaicu și bd. Alexandru Lăpușneanu;
  • zona Boema cu punctele termice aferente 138, 139 și 147.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în timp operativ.”, precizează reprezentanții Biroului de Comunicare.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement