Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Actual

Luni, polițiștii constănțenii ies în stradă. Anunț al sindicatului EUROPOL

Published

on

protest politisti

Nemulțumiți de programul de lucru haotic, polițiștii au hotărât să-și strige nemulțumirea în stradă.

Astfel Sindicatul Europol Filiala Constanta organizează o serie de proteste. Primul se va desfășura luni, 27 noiembrie, în fața IPJ Constanța, iar apoi va continua în fața Prefecturii Constanța.

La această acțiune de protest vor participa polițiști din toate structurile IPJ Constanța.

”Așteptăm alături de noi cetățeni nemulțumiți de serviciul polițienesc de pe raza județului Constanța.”, a precizat Daniel Avasilcăi, președinte al Filialei Constanța a sindicatului EUROPOL.

Advertisement

Printr-o adresă înaintată Primăriei municipiului Constanța, sindicaliștii au anunțat că acțiunea lor se va desfășura în zilele de 27, 28 și 29 noiembrie, între orele 8.00 și 16.00, pe trotuarul din fața sediului IPJ, respectiv pe trotuarul din fața Prefecturii.

”În intervalul orar aferent zilelor de protest vor fi realizate deplasări ale protestatarilor între cele două instituții fără a fi necesară devierea traficului rutier. La adunare vor participa maxim 100 de persoane, fără a se impune existența unui traseu de deplasare.

Scopul adunării publice îl constituie nemulțumirile manifestate referitor la încălcarea drepturilor privind planificarea în serviciu a polițiștilor din cadrul structurii rutiere cât și din cadrul unor structuri de ordine publică de la nivelul IPJ Constanța. (…)

Personalul desemnat de noi să execute măsuri de ordine pe parcursul desfăşurării adunării va purta următorul însemn distinctiv: Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL. În sprijinul bunei desfăşurări a adunării, solicităm din partea primăriei şi a organelor de poliţie, măsurile legale ce se impun.”, a precizat președintele EUROPOL, Cosmin Andreica.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions