Connect with us

Actual

Luni, societatea de termoficare Constanța începe efectuarea probelor la rece

Published

on

Societatea Termoficare Constanța SRL informează consumatorii racordați la sistemul municipal de termoficare că începând de luni,  3 octombrie, va demara procedura tehnologică de umplere a instalațiilor proprii de încălzire în vederea efectuării probelor la rece.

”Rugăm consumatorii noștrii: asociații de proprietari, unități de învățământ, societăți comerciale etc. să își verifice starea instalațiilor proprii pentru a preveni eventualele inundații accidentale.”, au precizat reprezentanții societății Termoficare.

Încărcarea instalațiilor și probele la rece se vor desfășura progresiv, pe durata cuprinsă între 3 octombrie și data începerii furnizării căldurii în municipiul Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!