Connect with us

Actual

Mai multe adăposturi improvizate în Poarta 6, dezafectate de Polaris

Publicat

la

Mai multe adăposturi de nomazi improvizate în cartierul Poarta 6 au fost dezafectate. Tabăra ilegală a fost dezafectată cu ajutorul firmei de salubrizare Polaris M Holding, iar zona a fost ulterior igienizată. Intervenția autorităților nu a vizat doar dezafectarea acestor amplasamente improvizate și sancționarea persoanelor responsabile, ci a fost mult mai amplă.

„Polițiștii locali au luat la pas mai multe cartiere ale orașului – Palas, Brătianu, Baba Novac, Compozitori, CET, ANDA, KM 4-5, Medeea, KM 5, KM 4, Viile Noi, Poarta 6, Abator, Groapă, zona BRICK, zona CORA, piata CET, piata KM 4-5, piata Rosie, piata Abator, complex Doi Cocosi, parc Viitorului, parc Poarta 6, piațeta Far, zona cimitir Viile Noi, zona cimitir Central, zona Dorally Mall, zona malul portului cuprinsă între Poarta 5 și Poarta 6, zona calea ferată cuprinsă între str. Caraiman și intrare port Poarta 6 – pentru a se asigura că ordinea și liniște publică sunt menținute. Din păcate, neregulile nu au întârziat să apară. Au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26 570 lei. Cele mai multe abateri au vizat aruncarea gunoiului pe domeniul public, lipsa măștii de protecție, consumul de alcool în spații publice sau depozitarea de bunuri pe domeniul public. Polițiștii locali au depistat, de asemenea, în mijloacele de transport în comun, 33 de călători care nu aveau titlu de călătorie valabil.“, notează Primăria.

Comments

comments

Actual

Persoană călcată de combină, în județul Constanța. Intervine elicopterul SMURD

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 1 iulie, în urmă cu puțină vreme, în județul Constanța a avut loc un grav accident. La ieșirea din localitatea Țepeș Vodă spre Siliștea o combină a călcat o persoană.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și elicopterul SMURD.

La această oră, medicul de pe elicopter face evaluarea persoanei accidentate.

Update: Bărbatul care a fost călcat de combină, în vârstă de 62 de ani, a fost declarat decedat.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Tânărul care a murit în tragicul accident rutier de la Hârșova NU avea permis de conducere

Publicat

la data de

Scris de

Tânărul care și-a pierdut viața în tragicul accident care s-a produs în cursul nopții, în Hârșova, nu avea permis  de conducere.

Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța:

Astăzi, în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 27 de ani, care se afla decedat, în autoturismul său, fiind implicat într-un accident rutier, pe strada Vadului din orașul Hârșova.

Din cercetări a reieșit faptul că, în urma coliziunii dintre autoturism și un copac, autovehiculul a luat foc, iar conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind declarat decesul.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Rabla pentru electrocasnice. Au început înscrierile pentru laptopuri și tablete

Publicat

la data de

Scris de

De astăzi începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte laptopurile şi tabletele. Înscrierile au început de astăzi, de la ora 10:00. Bugetul celei de-a doua etape este de 10 milioane lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 1 iulie 2022, ora 10:00 – 7 iulie 2022, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului. În a doua etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează: 500 de lei pentru laptopuri şi 300 de lei pentru tablete.

Perioada de derulare a unei etape de selecţie a voucherelor este de 7 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective. După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit. (Sursa: ziare.com, sursa foto: ziare.com)

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: