Connect with us

Stiri

Mai multe amenzi pentru mizeriile aruncate în parcuri!

Maria Ionescu

Publicat

la

Începând cu luna septembrie, a.c., Poliția Locală Constanța s-a pus pe treabă, în speranța că va reuși să dea de cap marilor probleme pe care unii plimbăreți care-și fac veacul prin parcuri le creează. În peregrinările lor, cei mai mulți dintre constănțeni sunt cât se poate de civilizați, respiră aer curat și se simt bine. Cei care au căței pe care îi țin în apartamentele de la bloc sunt foarte mulțumiți că au un loc în care se pot plimba fără grijă și încearcă să nu lase urme în jurul lor. Știu că am văzut cu toții destule mizerii prin parcuri dar, începând cu data de 15 septembrie, polițiștii locali au început să aplice și amenzi celor care încalcă legea. În mai puțin de o lună de zile, ei au aplicat 33 de sancțiuni, dintre care 22 de avertismente și 11 amenzi. Opt dintre acestea au fost acordate în ultima săptămână, după cum urmează: 6 au fost date celor care spărgeau semințe și aruncau cojile pe jos, una pentru cineva care își plimba câinele și nu a adunat mizeria lăsată de patruped și una pentru chiștoace de țigară aruncate la întâmplare.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, inspector principal Valentina Chirilă, ”polițiștii locali au aplicat 12 sancțiuni în conformitate cu H.C.L 184/2013 cu valoare aplicată de 3000 lei. Au primit avertisment un număr de 4 persoane. Toți și-au asumat vina, exprimându-și părerea de rău pentru gestul făcut. Mai mult, au strâns mizeria lăsată.” Până la ora actuală, valoarea amenzilor aplicate de către polițiștii locali se ridică la suma de 4.200 de lei. Acțiunea va continua și este posibil ca numărul amenzilor aplicate să crească.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: