Connect with us

Societate

Mai multe localități din județul Constanța întră în carantină. Lista completă

Published

on

În cadrul sedinței CJSU a fost votată hotărârea nr. 137. Aceasta prevede constatarea încadrării în limitele de incidență cumulată la 14 zile mai mare de 6/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori pentru U.A.T.-urile Techirghiol, Bărăganu și Mihail Kogălniceanu.

Pentru celelalte U.A.T.-uri din județul Constanța se menține încadrarea în limitele de incidență cumulată la 14 zile din hotărârea CJSU nr. 136/02.10.2021.

În județul Constanța, măsura se aplică în următoarele localități: Techirghiol, Bărăganu și Mihail Kogălniceanu. Astfel, cele trei localități vor intra în carantină pentru 14 zile.

Pentru celelalte U.A.T.-uri din județul Constanța se menține încadrarea în limitele de incidență cumulată la 14 zile din hotărârea CJSU nr. 136/02.10.2021.

NOTĂ! Comitetele Locale pentru Situații de Urgență (CLSU) ale U.A.T.-urilor Techirghiol, Bărăganu și Mihail Kogălniceanu vor adopta Hotărâri (conform încadrării de la Art. 1) pentru dispunerea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectând prevederile Hotărârii de Guvern nr. 932/2021, actualizată și ale Hotărârii de Guvern nr. 1050/2021.

În U.A.T.-urile din județul Constanța se menține obligatorie purtarea măștii de protecție în spații publice deschise, oriunde se formează aglomerări de persoane, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun, precum și în alte zone cu potențial de aglomerare (oboare, zone de așteptare – peroane, spații exterioare aparținând instituțiilor și autorităților publice etc.).

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!