Conecteaza-te cu noi

Actual

Mai multe unități de cazare din Neptun au fost verificate!

Published

on

La data de 27 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Neptun au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit

Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii constănțeni au legitimat 21 de persoane, 5 dintre acestea fiind conduse la sediul poliției, în vederea stabilirii identității și luarea măsurilor legale care se impun.

Pe parcursul activității, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2500 de lei, dintre care 4 la Legea 12/1990 și 2 la Legea 61/1991.

Totodată, polițiștii au verificat 11 unități de cazare de pe raza orașului Neptun, în vederea respectării prevederilor Legii 333/2003 mod. privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecția persoanelor şi a H.G. 301/2012.

Advertisement

În acțiune au fost angrenați și jandarmi ai IJJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions