Connect with us

Actual

Mai mulți bărbați din Constanța au fost reținuți pentru furt din autoturisme

Published

on

Ieri, 3 august, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Constanța au identificat trei bărbați, de 20, 21, respectiv 42 de ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat din autoturisme, fapte comise în perioada 16 – 21 iulie a.c., în municipiul Constanța.

În urma probatoriului administrat în cauză, a reieșit faptul că, prin forțarea sistemelui de închidere a portierei, aceștia ar fi sustras bunuri din cinci autoturisme, doi dintre bărbați fiind suspectați totodată de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, doi dintre bărbați aflându-se în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, ca urmare a arestării preventive în alte cauze.

În cursul zilei de astăzi, urmează a fi prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Advertisement

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a acestora.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement